DESCOMPTES

A De Bona Pasta promocionem la filosofia del bon menjar!

Ens encanta que triis productes de primera qualitat. És per això que com més quantitat t'emportis dels nostres productes, més descompte et fem! Aconsegueix descomptes de fins a un 5% (acumulable a altres descomptes) en CADA PRODUCTE QUE COMPRIS. 

 

No perdis l'ocasió i aprofita l'oportunitat, visita la nostra

botiga!

 

(El descompte s'aplica directament en seleccionar qualsevol quantitat de producte. Productes inclosos en aquesta promoció: pasta fresca, pasta fresca farcida, canelons i croquetes.)

Descompte

T'agrada recomenar els millors productes i llocs on menjar als teus amics i familiars? A nosaltres també! Part del plaer de menjar és compartir-ho, i nosaltres et premiem cada cop que ho facis! Quan realitzis la teva primera compra a través de la nostra web, et proporcionarem un codi de descompte (acumulable a altres descomptes) que podràs compartir amb els teus i amb el qual obtindreu un 5% de descompte cada vegada que realitzeu una compra a la web de De Bona Pasta!

 

A què esperes per compartir l'experiència? visita la nostra botiga i aconsegueix ja el teu codi!

 

(Promoció vàlida fins el 20 de març. En realitzar la vostra primera compra, rebreu el codi promocional. Per aplicar-lo, només cal que l'introdueixis en l'últim pas de les teves properes compres.)

Descompte

Segueix-nos a les xarxes socials!