AJUDA

A continuació trobaràs una llista amb les respostes a les preguntes més freqüents dels nostres clients. Si el teu dubte no apareix en aquesta llista, no dubtis en contactar amb nosaltres fent clic aquí.

1. Com he de cuinar la pasta fresca?

És molt important que de seguida la pasta sigui a casa la posis directament al congelador per tal que no perdi cap de les seves propietats. Al moment de cuinar-la, ha d'anar directament del congelador a l'aigua bullint (salada al gust). Veuràs que l'aigua deixa de bullir en tirar la pasta, ja que aquesta està congelada. A partir de l'instant en que l'aigua recuperi l'ebullició, posa-hi foc lent i respecta els minuts recomanats:

  • Pasta farcida (raviolis, llunes, sols, raviolos...): 6 minuts.
  • Pasta curta (strozzapreti, macarrons, garganelli, espirals...): 4 minuts.
  • Pasta llarga (espaguetis, cintes, tallarines...): 2 minuts.
  • Nyoquis: 1 minut.

Retira-la de l’aigua amb una escumadora, emplata-la ben calenta i afegeix per sobre la salsa al gust. Que aprofiti!

 

2. Com he de cuinar la pizza?

Preescalfa el forn a uns 220ºC. Treu el cartró que hi ha a la base de la pizza. Posa la pizza directament a la safata o reixa sobre una mica de paper de forn per evitar que s'enganxi. L'escalfor li ha de venir de sota, per tant col·loqueu la pizza a la part inferior del forn. La pizza triga entre 9 i 11 minuts en estar feta (aneu-la controlant per a deixar-la al vostre gust). Quan hagi passat aquest temps, treu-la del forn amb compte de no cremar-te i ja pots gaudir-la. Que vagi de gust!

 

3. Com he de cuinar els canelons i la lasanya?

  • En el cas de les safates de canelons i la lasanya, s'han de treure del congelador amb anterioritat, deixar que es descongelin i posteriorment gratinar-los al forn. Poseu la funció gratinador al vostre forn (o escalfor a la part superior a uns 250ºC si el vostre forn no té funció gratinador) i aneu controlant el forn per deixar els canelons gratinats al vostre gust.
  • En el cas dels canelons que es venen per unitat, s'han de treure del congelador anteriorment, posar-los dins d'una safata de forn pròpia, afegir beixamel, una mica de formatge ratllat, i posteriorment gratinar-los al forn seguint el procediment del punt anterior.

4. Com he de cuinar les croquetes?

Únicament les has de treure amb anterioritat del congelador, esperar que es descongelin i posteriorment fregir a la paella o fregidora amb abundant oli. És important que l'oli estigui ben calent abans de posar-les a la paella/fregidora.

 

També es poden fer al forn per evitar l'excés d'oli. Amb el forn preescalfat a 200ºC (amb calor a dalt i abaix), només cal que posis les croquetes (encara congelades) a una safata a mitja alçada amb paper de forn durant 15 minuts.

 

5. Disposeu de productes aptes per a vegetarians?

Sí. A la nostra botiga podràs trobar tant productes aptes per a vegetarians com per a vegans, els podràs identificar perquè ve indicat juntament amb els al·lèrgens.

 

6. Disposeu de productes sense gluten?

Sí, tenim una varietat de pasta fresca sense gluten elaborada amb base de farina de blat sarraí i blat de moro. Malauradament, de moment només l'oferim a la nostra botiga física. Aquest tipus de pasta també és casolana i natural, feta en un obrador totalment a part. Tasta-la, no notaràs la diferència!

 

7. Com puc identificar els al·lèrgens dels productes?

Els podràs trobar a la descripció que hi ha al costat de cada producte. A més, els productes t'arribaran a casa degudament etiquetats amb tots els ingredients i al·lèrgens que contenen.

 

8. Què faig si se'm descongela la pasta?

En el cas que la pasta fresca es descongeli, convé no tornar-la a congelar. Guarda-la a la nevera i consumeix-la en un màxim de dos dies. És important remenar-la bé a l'hora de coure per evitar que s'enganxi.

 

9. A què equival una ració de pasta fresca?

Una ració de pasta fresca (la quantitat suficient per a que mengi una persona) és d'aproximadament 150g. Per a pasta farcida, aquests 150g equivalen a 5 raviolos, 6 sols, 7 llunes o 12 raviolis per cap.

 

10. Quant augmenta de pes i volum la pasta fresca quan es bull?

La pasta fresca pràcticament no augmenta de pes ni volum un cop bullida.

 

11. Com son de grans les pizzes?

Totes les nostres pizzes són grans. Pesen una mica més de mig quilo i fan aproximadament 32cm de diàmetre. Volem que la teva experiència menjant les nostres pizzes sigui excel·lent, per això optem per una massa fina i gran amb abundància d'ingredients enlloc d'oferir un excés de massa que només fa que omplir la panxa i no aporta sabor.

 

12. Oferiu descomptes o promocions?

Sí. Dins de la nostra pàgina web, a l'hora de comprar certs productes (com la pasta fresca, pasta fresca farcida, canelons, croquetes...) se t'aplicarà un descompte que creix depenent de la quantitat de producte. A més quantitat, més descompte!

 

13. Es cobren despeses d'enviament?

No es cobren despeses d'enviament en comandes iguals o superiors a 20€, per a comandes inferiors a 20€ es cobren 3€ en concepte de transport.

 

14. Què necessito per a fer una compra a través de la web?

No necessites registrar-te ni crear-te cap compte amb nosaltres. Únicament amb un parell de clicks i una targeta de crèdit ja podràs gaudir dels nostres productes a casa teva. 

 

Segueix-nos a les xarxes socials!